به گزارش پایگاه خبری ربیع،

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه

  • تخم مرغ :۳عدد
  • شکر داخل تخم مرغ :۹۰ گرم
  • آرد الک شده :۹۰ گرم
  • پودر قهوه یا نسکافه :۶ گرم
  • آبجوش برای پودر قهوه :۶ میلی لیتر یا کمی بیشتر از یک قاشق چایخوری
  • کره :۳۰ گرم
  • شربت، برای درست کردن شربت نسبت مساوی شکر و آب با هم جوشانده می شوند. :۳۰ میلی لیتر

طرز تهیه کیک قهوه به سبک کیک اسفنجی جنوایی

قبل از شروع قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و با برس چرب کرده و آماده می گذاریم.کیک قهوه

کیک قهوه

۱. تخم مرغ را به همراه شکربحدی با تخم مرغ همزنی بهم می زنیم که تقریباً سفید و سفت شود. برای امتحان از سفت شدن آن با تخم مرغ هم زنی سعی کنید حرفی را با چکیدن مایه بر روی آن بنویسید اگر این حرف مدتی شکل خود را توانست حفظ کند تخم مرغ خوب پف کرده و سفت شده است.

نکته:هنگام بهم زدن تخم مرغ ظرف آن را می توان در داخل ظرف آبی که ۶۰–۵۰ درجه حرارت دارد قرار داد تا مایه گرم شده و بهتر کف کند ابتدا سرعت همزن باید کم باشد ولی بعد از اینکه مایه گرم شد و حرارت درون مایه به ۴۰ درجه رسید، می توان ظرف را از ظرف آبگرم خارج کرده و سرعت همزن را زیاد کرد.

۲. پودر نسکافه را در داخل ۶ میلی لیتر آبجوش حل کرده و با تخم مرغ سفت شده مخلوط می کنیم.

کیک قهوه

۳. کره را در ظرفی ریخته ظرف داخل آبجوش قرار می دهیم تا کره آب شود.

۴. آرد را از الک گذرانده به این مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. وقتی ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شد، کرهٔ آب شده را بر روی قسمت پهن لیسک ریخته و به مایه اضافه می کنیم به اینصورت کره بهتر در داخل مایه پخش می شود.

۵. مواد مخلوط شده را در داخل قالبی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، می ریزیم.

۶. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه می پزیم. پس از پخت روی پنجره فر آن را گذاشته تا بخار آن برود و سپس از عرض آن را نصف می کنیم. سطح کیک را قبل از پوشانده شدن با کرم کره یا خامه با شربت برس می کشیم.

دستور پخت کیک اسفنجی

نکات تکمیلی در مورد کیک قهوه

کیک قهوه جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کیک قهوه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .