15 December 2018 | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
اخبار ویژه

بستنی را با روکش شکلات امتحان کنید

بستنی را با روکش شکلات امتحان کنید

بستنی یکی از خوردنی های پرطرفدار در تمام فصول است. اگر می خواهید دسری متفاوت و کم زحمت برای مهمانی هایتان تهیه کنید پیشنهاد ما به شما بستنی بن بن است اسکوب های بستنی با روکش شکلات که به راحتی در اندازه دلخواه می توانید در خانه آماده کنید. می توانید از طعم های مختلف بستنی برای مهمانی استفاده نمایید و برای مشخص نمودن طعم های متفاوت اسپرینکل های رنگی مختلف رویشان بپاشید تا جلوه بهتری به دسر بستنی شکلاتی خود بدهید.


بستنی دلخواه ۴۷۰ میلی لیتر
اسپرینکل ۱/۴ لیوان
شکلات رنده شده ۲۲۵ گرم
روغن ۱ قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
۱ . دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۲ . با یک اسکوپ کوچک بستنی ، ۱۲ عدد اسکوپ از بستنی برداشته و در هر سینی ۶ اسکوپ بستنی بگذارید و رویشان را با پلاستیک پوشانده و ۶ ساعت تا یک شب در فریزر بگذارید تا سفت شوند.
۳ . شکلات و روغن را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس کناری بگذارید تا داغی شکلات از بین رفته و فقط گرم باشد.
۴ . در این مرحله باید خیلی سریع باشید. یک اسکوپ بستنی را با چنگال برداشته و داخل ظرف شکلات بزنید و با قاشق رویش شکلات بریزید و سپس رویش اسپرینکل بپاشید و با کمک یک چنگال دیگر بستنی را به داخل سینی برگردانید. و نیم ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد.