به گزارش پایگاه خبری ربیع، در بازدید از از انبار ذخیره سازی کالاهای اساسی و تنظیم بازار استان در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای اساسی استان تامین مایحتاج مردم است اظهار داشت: در اولویت‌بندی‌ها داشتن ذخیره مطمئن کالاهای پر مصرف و مکان مناسب برای ذخیره سازی مورد توجه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با بیان اینکه این انبار از سوی شرکت غله استان با اعتبار ۲ میلیارد تومانی تجهیز شد افزود: این ظرفیت کمک می‌کند تا سهم مایحتاج ضروری استان در این مکان مناسب نگهداری و در زمان لازم توزیع شود.

وی از میزان ذخیره مناسب برنج و شکر مورد نیاز استان خبرداد و گفت: در حال حاضر ۱۱۵۰ تن برنج و ۶۰۰ تن شکر ذخیره سازی شده که نسبت به سهم استان بسیار مناسب است

غضنفری با اشاره به کمبود روغن در بازار گفت: در خصوص روغن از آنجا که مشکل کشوری بود با این وجود استان قم نسبت به سایر استان‌ها مشکل کمتری داشت ولی به جهت مناسبت‌ها و برنامه‌های مختلف مصرف استان را تا حدی افزایش می‌دهد با این وجود مشکل کمتری داریم.

به گفته معاون استاندار قم، در توزیع روغن اولویت مصرف با خانوار و اولویت فروش با فروشگاه‌های بزرگ تعیین شد تا امکان نظارت‌ها بیشتر شود، به این منظور ساعت کار فروشگاه‌های بزرگ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای جلوگیری از ازدحام، افزایش داده شد.

وی همچنین به موضوع کمبود و گرانی مرغ اشاره کرد و گفت: تصمیم نهایی برای توزیع مرغ براساس مصوبه تنظیم بازار ۲۰۴۰۰ تومان است اما تولیدکنندگان می‌گویند ۲۰ درصد نهاده‌ها تامین نشده است بنابراین از جهاد کشاورزی خواستیم به تناسب تحویل نهاده مرغ گرم دربازار توزیع شود.

غضنفری ادامه داد: مصرف مرغ استان بالغ بر ۶۰ تن است با این وجود ۳۰ تن مرغ گرم در استان توزیع شده و مابقی حدود ۵۰ تن از مرغ داخلی منجمد تامین شده است