به گزارش پایگاه خبری ربیع،  سیدمهران عالم‌زاده سه شنبه شب در ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری کرمان که با حضور اعضای این ستاد برگزار شد، با اشاره به نظافت شهر در ایام نوروز گفت: در این زمینه باید نظارت دقیق وجود داشته باشد تا در ایام نوروز شهر کرمان به‌ویژه اطراف اماکن تاریخی و گردشگری، از نظافت لازم برخوردار باشد.

وی درباره‌ سامان‌دهی سرویس‌های بهداشتی نیز گفت: علاوه بر رفع نقص سرویس‌های بهداشتی موجود، ۲۰ سرویس بهداشتی که تازه ساخته شده نیز باید تجهیز و استفاده شود.

شهردار کرمان بر ساماندهی پارکینگ‌های شهر در ایام نوروز نیز تأکید کرد و گفت: پارکینگ‌های بوستان‌هایی که مسافران در آن‌ها ساکن می‌شوند، در صورت واگذاری به بخش خصوصی و دریافت هزینه از مسافران، باید بیمه شوند.

عالم‌زاده درباره‌ زیباسازی و نورپردازی نقاط مختلف شهر کرمان هم گفت: قبل از ساخت هرگونه اِلمان و انجام هرگونه نورپردازی و زیباسازی، طرح مورد نظر باید در کارگروهی که برای این منظور راه‌اندازی می‌شود، بررسی شود.

وی به برگزاری جشن‌های شبانه برای شهروندان و گردشگران و همچنین برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی و محصولات فرهنگی در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: علاوه بر ایام نوروز، در طول سال نیز باید با برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های مختلف فرهنگی‌هنری ازجمله تئاتر خیابانی