به گزارش پایگاه خبری ربیع، تنها ۹ روز پس از آنکه هوشنگ حریرچیان شمع کیک ۹۲ سالگی خود را فوت کرد، خبر درگذشتش کام سینما دوستان را تلخ کرد.
بیوگرافی هوشنگ حریرچیان
حریرچیان زاده ۲۰ مرداد ۱۳۱۱ فعالیت هنری خود را از دی ۱۳۲۶ در تئاتر اصفهان آغاز کرد؛ در شهریور ۱۳۳۲ به تئاتر سپاهان پیوست و از سال ۱۳۳۸ رسماً در رادیو اصفهان به عنوان هنرپیشه، گوینده، تهیهکننده، گزارشگر، کارگردان و مجری برنامههای تفریحی و هنری شروع به کار کرد.
آثار هوشنگ حریرچیان
او در سال ۱۳۴۸ اولین تجربه تلویزیونی خود به نام «عکاس باشی» را انجام داد و فعالیت سینمایی خود را با بازی در فیلم «جعفرخان» به کارگردانی علی حاتمی آغاز کرد.
این بازیگر پیشکسوت که تجربه حدود ۶ دهه فعالیت هنری را در کارنامه دارد، در فیلمهایی چون جعفرخان از فرنگ برگشته، فرش باد، یک بوس کوچولو، قاعده بازی و دو خواهر به ایفای نقش پرداخت.
وی همچنین در سریالهای پرخاطرهای چون هشت بهشت، تفنگ سرپر، آشپزباشی، ساختمان پزشکان و پژمان بازی کرد.
او در سالهای آخر عمر در گفتوگویی میگفت، آرزوی همیشگی من فعالیت هنری تا آخرین لحظه عمرم بوده است. با توجه به اینکه به دلیل کرونا دو سال از صحنه و دوربین دور بودم، اینکه باز هم بتوانم در زمینه بازیگری فعالیتی هرچند کوچک داشته باشم تبدیل به بزرگترین آرزوی من شده است.
هر چند از سوی تلویزیون و همین طور سینما پیشنهادهای زیادی داشت ولی به دلیل شرایط جسمی و همهگیری کرونا نتوانستم کاری انجام بدهد و چون بیمار بود امکان فعالیت نداشت.
اگر بخواهم خلاصه بگویم، باید یادآوری کنم رادیو زادگاه من بوده، تئاتر مدرسهام بود و سینما کارگاه من بوده است.
حُسن خلق و بذلهگویی ویژگی بارز استاد حریرچیان بود
حسن اکلیلی هنرمند پیشکسوت اصفهان در گفتوگو با مهر با بیان اینکه استاد حریرچیان هنرمندی توانمند، با سواد، حرفهای و الگو در عرصه هنری بود، اظهار کرد: وی در رادیو، تلویریون، تئاتر و سینما درخشانی را از خود به جای گذاشت.
وی با بیان اینکه استاد هوشنگ حریرچیان هفت دهه در عرصه هنر در اصفهان خدمت کرده است، افزود: وی هنرمند بسیار دوست داشتنی و محبوب برای مردم بود.
این هنرمند پیشکسوت اصفهان با بیان اینکه از استاد حریرچیان بسیار آموختم، گفت: حق استاد این بود که خوب زندگی کند و همین اتفاق هم افتاد.
گفتنی است،آیین خاکسپاری مرحوم هوشنگ حریرچیان صبح (چهارشنبه ۳۱ مردادماه) ساعت ۸:۳۰ از خانهی هنرمندان اصفهان به سمت باغ رضوان برگزار میشود و سپس در قطعهی نامآوران به خاک سپرده میشوند.
همچنین مراسم ترحیم هوشنگ حریرچیان روز پنجشنبه ۱ شهریور ماه در مسجدالمهدی اصفهان برگزار میشود.