به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، حسننیا، معاون وزیر و رئیس این سازمان در دیدار با نمایندگان تشکلهای صنفی حمل و نقل کالا و مسافر بوشهر با اعلام این مطلب گفت: بخش درخور توجهی از مشکلات موجود در بخش جابهجایی بار کشور ناشی از رانندهمحوری و نبود شرکتهای حمل و نقل توانمند است که تلاش میکنیم با تشویق بخش خصوصی به سرمایهگذاری و بهرهگیری از منابع بانکی نسبت به ایجاد شرکتهای توانمند در شهرهای بزرگ، این نقیصه را برطرف کنیم.
حسننیا افزود: شرکتهای حمل و نقل توانمند بدانگونه که در قانون آمده با برخورداری از تعداد درخور توجهی کامیون و بهرهگیری از ظرفیت منطقهای میتوانند در مواقع ضروری و تنگناها مشکلات بخش حمل و نقل جادهای را برطرف کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بیش از ۳۴۰ هزار کامیون در بخش حمل و نقل جادهای فعال هستند که به دلیل عمر بالا چالشهای جدی را درحوزه جابهجایی بار و بهرهوری حمل و نقل ایجاد کرده که چنانچه در قالب شرکتهای توانمند ساماندهی شوند، بخش درخور توجهی از مشکلات موجود برطرف خواهد شد.
حسننیا با توجه به درخواست مسئولان تشکلهای صنفی برای اولویت و بهکارگیری ناوگان ملکی شرکتهای حمل و نقل برای حمل بار و با توجه به مسئولیت آنها در مقابل صاحبان کالا افزود: این امر نیازمند بررسی بیشتر است؛ اما در شرایط کنونی که در بسیاری از استانها ازجمله خوزستان و فارس، برداشت محصولات کشاورزی خصوصا گندم شروع شده، میتوان از ظرفیت کامیونهای ملکی شرکتها کمک گرفت.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در بخش دیگری از صحبتهای خود به لزوم تعادل بین خواستههای استانی و ملی در بخش حمل و نقل تأکید کرد و گفت: برای رسیدن به تعادل بین خواسته رانندگان، شرکتهای حمل و نقل، تشکلهای صنفی و کانونهای مراکز بار، نیازمند تعامل بیشتر منطقهای هستیم؛ ازاین رو انتظار میرود مسئولان مربوطه تعامل بیشتری با یکدیگر برقرار نمایند.
وی همچنین در پاسخ به درخواست مسئولان تشکلهای صنفی بخش مسافر استان با موضوع مشکل ایجادشده با راهاندازی طرح خط سیر برای شرکتهای بومی تصریح کرد: یکی از دغدغههای ما در سازمان راهداری به حداقلرساندن چالشهای بخش حمل و نقل مسافر با آغازبهکار خط سیر یا شرکتهای حمل و نقل توانمند مسافر است که امیدواریم در این زمینه نیز با دقت لازم اشکالات طرح را شناسایی و برطرف کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور همچنین به برنامه جدی سازمان برای به حداقلرساندن مشکلات رانندگان اشاره کرد و افزود: با مشارکت صنعت و معدن و تجارت درصدد هستیم از هفته آینده در پایانهها و شهرکهای حمل و نقل بار به کامیونهایی که در طرح بزرگ جابهجایی کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی مشارکت میکنند لاستیک، روغن و قطعات پرمصرف را ارائه کنیم.
حسننیا در پایان سخنان خود، ضمن تقدیر از تلاشها و خدمات تشکلهای صنفی حمل و نقل استان بوشهر در مواقع ضروری، اظهار امیدواری کرد این تشکلها با هماهنگی مدیریت استان، اینبار نیز با اعزام کامیون به بندر امام خمینی (ره) نقش خود را در جابهجایی بهموقع کالاهای اساسی بیش از پیش ایفا کنند.
تجلیل از خدمات راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر در کمکرسانی به مناطق سیلزده
در آیینی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، عضو هیئت عامل و معاون حمل و نقل این سازمان و جمعی از مسئولین استان از تلاشها و خدمات ۵۴ تن از نیروهای راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر در خدمترسانی به مناطق سیلزده لرستان و خوزستان تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در این آیین، حسننیا، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان با اشاره به خدمات بیبدیل راهداری و حمل و نقل در مناطق سیلزده استانهای گلستان، لرستان و خوزستانگفت: خدمات کمنظیری شامل بازگشایی راه، پاکسازی محورها، ایجاد پل موقت و تعمیر و مرمت محورهای ارتباطی و همچنین رساندن مایحتاج ضروری این مناطق با همکاری ادارات راهداری و حمل و نقل استانها، تشکلهای صنفی و پیمانکاران طرف قرارداد در مناطق سیلزده صورت گرفته که تقدیر و رضایتمندی مردم و مسئولان را در پی داشته است.
وی افزود: نیروهای راهداری استان بوشهر ازجمله نیروهایی بودند که در روزهای نخست جاریشدن سیل به لرستان و خوزستان اعزام شدند و آنگونه که خودم ازنزدیک شاهد بودم انصافا خدمات ارزشمندی را نیز انجام دادند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اظهار خرسندی از حضور در جمع راهداران حاضر در کمکرسانی به مناطق سیلزده تصریح کرد: توفیق خدمت به مردم و گرهگشایی از مشکلات کشور افتخار ارزشمندی است و من امروز اینجا هستم تا به عنوان خادم شما در سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از تلاشهای شما تقدیر کنم.
در این آیین همچنین سیدحمیدرضا علم، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، با قدردانی از حضور معاون وزیر و رئیس سازمان در جمع همکاران اعزامی به استانهای لرستان و خوزستان گفت: برای خدمترسانی به مناطق سیلزده لرستان و خوزستان مجموعا ۵۰ نفر نیروی ماهر و متخصص راهداری در قالب چهار اکیپ با ۴۳ دستگاه ماشینآلات سنگین شامل ۳ دستگاه لودر، ۳ دستگاه بلدوزر، ۲ دستگاه بیل مکانیکی، ۶ دستگاه کمرشکن، ۲۰ دستگاه کمپرسی، ۱ دستگاه گریدر، ۲ دستگاه غلطک، ۱ دستگاه آبپاش با پشتیبانی ۴ دستگاه وانت و ۱ دستگاه کامیونت به این دو استان اعزام شدند.
وی افزود: در جریان کمکرسانی به مناطق سیلزده، همچنین ۱۳ دستگاه لودر و کمپرسی پیمانکاران طرف قرارداد و شهرداریهای استان در قالب اکیپهای مختلف ساماندهی و به این مناطق اعزام شدند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر تصریح کرد: بیش از ۶۰ دستگاه کامیون شامل ۱۰ دستگاه از اداره کل و ۵۰ دستگاه از شرکتهای حمل و نقل کالا هم نیازمندیهای مناطق سیلزده را بدون دریافت هیچگونه وجهی جابهجا نمودند.
در پایان این مراسم، با اهداء لوح تقدیر از خدمات ۵۴ تن از راهداران و همچنین تشکلهای صنفی و پیمانکاران طرف قرارداد در کمکرسانی به استانهای سیلزده لرستان و خوزستان تجلیل شد.
در دیدار رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور و مسئولان تشکلهای حمل و نقلی بوشهر مطرح شد:
ایجاد شرکتهای حمل و نقل توانمند کالا در شهرهای بزرگ در اولویت است

ایجاد شرکتهای حمل و نقل توانمند کالا در شهرهای بزرگ ازجمله اولویتهای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای است.