مواد لازم

اوجی پلوی مازندرانی

۴
مواد اصلی
اردک
۱ عدد
پونه کوهی (اوجی تازه)
۸ پیمانه
برنج
۴ پیمانه
پیاز
۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
کلمات کلیدی

اوجی پلوی مازندرانی

درجه سختی
زمان تهیه ۲۰

دقیقه
زمان پخت ۱۶۰

دقیقه
۱
اول تو شکم اردکمون نمک و فلفل و زردچوبه میزنم و یک عدد پیاز رو داخلش میزاریم و با نمک و فلفل و زردچوبه با دوقاشق روغن یکم سرخ شه چون خودش روغن میندازه .نصف لیوان آب و یک پیاز دیگه رو به موادمون اضافه میکنم و با شعله کم میزاریم بپزه.
۲
بعد پخت اردکه، اردک رو از تو قابلمه برمیداریم و برنجی که نیم ساعت خیسوندیمش به اضافه اوجی(پونه کوهی) و یکم آب(با توجه به آب اردک میبینیم چه مقدار برای پخت نیازه اضافه میکنیم)میزاریم تا بپزه و زمانی که آب برنج کشیده شد اردک رو وسط برنج میزاریم.
۳
و در مرحله آخر میزاریم دم بکشه😊
سایر نکات

اوجی پلوی مازندرانی

عزیزان بهتره از قابلمه بزرگتری برای پخت اردک استفاده کنین چون برنج هم توی همون قابلمه میپزه.
این غدا خیلی پر عطر و خوشمزست پیشنهاد میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید.