معاون برنامه ریزی شهرداری اصفهان گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد اصفهان به سمت سالخوردگی پیش می‌رود بنابراین تلاش می‌شود تا تسهیلاتی برای این بخش از جامعه در نظر گرفته شود. به گزارش پایگاه خبری ربیع، محمود محمدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آمارنامه اصفهان و بررسی‌ها نشان می‌دهد ساختار جمعیتی اصفهان به سمت سالخوردگی پیش می‌رود و تلاش می‌شود در برنامه ریزی شهری برای سال‌های آینده ایجاد تسهیلات شهری برای این بخش از جامعه مورد توجه قرار گیرد. وی افزود: ما بیشتر باید با سازمان‌های دارای پایه و داده‌های آماری دقیق ارتباط داشته باشیم و سازمان‌های مردم نهاد باید به سمت مرکز خلاقیت و معاونت فرهنگی اجتماعی حرکت کنند و در آنجا به ایده پردازی و ارائه برنامه بپردازند.

بازخورد در طولانی مدت

معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان تصریح کرد: سعی شده در یکسال گذشته همه فعالیت‌ها دارای پشتیبانی علمی و تخصصی باشد، اما باید در نظر داشته باشیم که فعالیت این معاونت در مدت زمان طولانی مشخص می‌شود و نباید انتظار بازخورد آنی را از این معاونت داشته باشیم، چراکه این معاونت یکی از معاونت‌های جدید شهرداری‌های کلان شهرها است.

رویکرد دانش محوری

محمدی تاکید کرد: همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا از ظرفیت‌های علمی و تخصصی موجود در اصفهان استفاده کنیم. با توجه به رویکرد دانش محوری در شهر سعی داریم تا پژوهش را به بستر جامعه تسری دهیم و فقط به دنبال این نیستیم که بحث علمی و پژوهشی را در قالب این معاونت ببینیم و همه ارکان شهر را درگیر این موضوع کرده و پلت فرم شهر هوشمند را نیز تعریف کرده‌ایم.

مونولوگ را به دیالوگ تبدیل کنیم

محمدی با اشاره به توسعه پایدار شهر تصریح کرد: وجود دانشمند در علوم مختلف موید این است که از سال‌ها پیش در زمینه توسعه پایدار پیشگام بوده‌ایم. وی انجام کار خوب و ارزیابی آن را دو رکن اصلی در حوزه برنامه‌ریزی دانست و بیان کرد: باید به دنبال تبدیل مونولوگ به دیالوگ باشیم. وی افزود: پیش از این مسیر توسعه شهری درست نبوده چرا که بر اساس آمارنامه شهرداری در سال‌های گذشته ۱۰۰ روز هوای پاک نداشته‌ایم. معاون پژوهش، برنامه ریزی و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان ادامه داد: در برنامه‌های قبلی سرعت اجرا زیاد بوده بدون آن که نسبت به آن آسیب شناسی در حوزه‌هایی همچون محیط زیست و مصرف سوخت صورت گیرد که نتیجه‌اش فراگیر شدن سرطان در سطح شهر است. وی تاکید کرد: ارزیابی عملکرد شهرداری به تلاش این نهاد برای ایجاد هوای پاک برمی گردد نه خیابان‌هایی که می‌سازد.

به روز بودن نیروها

همچنین در این جلسه مرتضی نصوحی مدیریت آموزش، تشکیلات و بهبود روش‌های شهرداری اصفهان تاکید کرد: شهرداری دارای دو هزار نیرو در حوزه کارمندی است که این افراد باید به روز باشند و هر ساله برنامه‌های آموزشی برای آن‌ها تهیه می‌شود و در واقع سالانه ۷۰ هزار نفر ساعت آموزش انجام می‌شود تا نیروها به روز باشند و کارایی لازم را داشته باشند.

اصفهان ۱۴۰۰

وی به برنامه تحول و برنامه اصفهان ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار برنامه تحول شهرداری اصفهان برای تعالی سازمان شهرداری به عنوان یک بخش از برنامه اصفهان ۱۴۰۰ تدوین شد و در آن پروژه بهبود سرمایه انسانی، ساختارها و فرآیندها، سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندان، ارتباطات و رسانه و … در آن بررسی و در نظر گرفته و طبق یک برنامه ارائه شده است.