12 May 2021 | ۱۴۰۰/۰۲/۲۲

اشکنه با شنبلیله:

طرز تهیه اشکنه اصیل به ۳ روش؛ غذای ساده و فوری😋 اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی از نوع خوراک است، که تاریخچه بسیار طولانی دارد و خواستگاه این غذا به خراسان نسبت داده می‌شود. این غذا به صورت یک حالت سوپ تهیه می‌شود و با نان آن را می‌خورند. این غذای خوشمزه و […]

طرز تهیه اشکنه اصیل به ۳ روش؛ غذای ساده و فوری😋

اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی از نوع خوراک است، که تاریخچه بسیار طولانی دارد و خواستگاه این غذا به خراسان نسبت داده می‌شود. این غذا به صورت یک حالت سوپ تهیه می‌شود و با نان آن را می‌خورند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین می‌تواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغله‌های زیاد یا دانشجوها است. اشکنه را هم می‌توان در وعده ناهار، میان وعده و شام به عنوان غذای سریع نیز استفاده کرد. اشکنه با سیب زمینی و تخم مرغ درست می‌شود اما ما در اینجا سه روش طرز تهیه اشکنه را آموزش می‌دهیم. در اکالا بلاگ همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه اشکنه با شنبلیله
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه با شنبلیله:

  1.  پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
  2.  وقتی که پیاز ها طلایی شدند. آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
  3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
  4.  سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
  5.  در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
  6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید.
  7. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
  8. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
  9.  پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.
طرز تهیه اشکنه برای مهمان-اشکنه مجلسی

به روش دیگر تهیه اشکنه که در آن سیب زمینی وجود دارد می پردازیم.