مواد لازم

اسپاگتی۳۵۰ گرم

گوجه فرنگی (رسیده) ۶۰۰ گرم

زیتون سیاه۱۲ عدد

برگ ریحان (پاک شده) ۵۰ گرم

سیر (کوبیده شده) ۱ حبه

روغن زیتونبه مقدا رلازم

سرکه قرمز۲ قاشق سوپ خوری

پنیر پارمزانبه میزان لازم

برگ ریحان (در صورت تمایل) مقداری برای تزئین

نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه

گاهی بدون گوشت آشپزی کنید!

  1. اسپاگتی را به‌همراه کمی نمک، در قابلمه‌ای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید به‌مدت ۱۰ دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.
  2. گوجه‌فرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، ۵۰ میلی‌لیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.
  3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.