به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای باحضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، ، پروژههای احداث تقاطع غیرهمسطح شهدای شهر گز، اجرای روکش آسفالت ۳۰۰ کیلومتر از راههای شریانی و اصلی و ۱۶۰ کیلومتر راههای فرعی و روستایی و همچنین پروژههای ارتقای ایمنی راهها شامل اجرای روشنایی، نصب حفاظ و خط کشی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وزیر راه و شهرسازی در این مراسم ، با ابراز خرسندی از اجرای این پروژهها توسط سازمان راهداری کشور، اظهار داشت: طرحی ضربتی برای ارتقای کیفیت راهها در سازمان راهداری کشور در حال اجراست و ۲۰۰ اکیپ در راههای اصلی تشکیل شده است و انتظار می رود که این طرحها در تابستان امسال تکمیل شود زیرا مردم بویژه بعد از بارندگیهای اخیر در برخی راهها اذیت می شوند.
وی با بیان اینکه ۲۹۰ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی در کشور وجود دارد، گفت: در برنامه هفتم توسعه احکام خوبی در نظر گرفته شده که در صورت تصویب ،سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای را ارتقا خواهد داد و منابع پایدارتری را نصیب این سازمان می کند.
وزیر راه و شهرسازی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه سازمان راهداری مرجع ترانزیت کشور است، ابراز داشت: شاهد در هم ریختگی در حوزه ترانزیت هستیم زیرا دستگاههای متعددی میگفتند مسئول هستند در حالی که مسئولیت بسیاری بر عهده سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای بود اما با تصویب برنامه هفتم توسعه نظمی درترانزیت ایجاد خواهد شد.
بذرپاش با بیان تمهیدات لجستیکی در این برنامه بر عهده راه و شهرسازی گذاشته شده است، تصریح کرد: ایران سرزمین فرصتهای لجستیکی و ترانزیتی است و شبکه ترانزیتی و کریدور در ریل و راه به اندازه نفت در این کشور می تواند تولید ثروت کند و سرمایه و اثرات عظیمی را نصیب کشور و آیندگان خواهد کرد و از قضا قدرت سیاسیمان بالاتر خواهد رفت.
فعالیت ۱۰۰۰ کارگاه فعال راهداری برای بهسازی روکش راه های شریانی کشور
بر اساس این گزارش داریوش امانی معاون وزیر راه وشهرسازیو رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر ۱۰۰۰ کارگاه راهداری با هدف بهسازی روکش راه های اصلی و شریانی در کشور فعال است.
وی اظهار کرد: یکی از دغدغه های مهم رئیس جمهور و وزیر راه بهبود وضعیت روکش آسفالت محورهای اصلی و شریانی کشور بود.داریوش امانی اضافه کرد: در این راستا برنامه ریزی های جدی برای بهسازی محورهای مواصلاتی کشور صورت گرفت و در حال حاضر شاهد فعالیت ۱۰۰۰ کارگاه و ۲۰۰ اکیپ راهداری برای بهسازی جادههای اصلی و شریانی کشور هستیم.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان اینکه برای رفع بیش از ۷۰۰ نقطه حادثهخیز برنامهریزی انجام شده است، اضافه کرد: امیدواریم این پروژه ها به کاهش تصادفات و رضایتمندی کاربران جاده ای کمک کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد:با وجود محدودیت منابع و اعتبارات امروز شاهد بهره برداری از ۱۰۰۰ میلیارد تومان پروژه راهداری و ایمنی و همچنین آغاز عملیات اجرایی ۱۰۰۰ میلیارد تومان پروژه راهداری جدید هستیم.